http://www.uniedzwiedzia.pl

Menu Weselne

ZESTAW I

Tradycyjne powitanie chlebem, solą i szampanem

Uroczysty obiad

Zupa
Rosół z makaronem
Danie główne
Roladka z polędwicy wieprzowej nadziewana szpinakiem i serem camembert z sosem pieczeniowym
Deser
Sorbet malinowy podany z musem cytrynowym i bitą śmietaną
I Danie gorące
Schab na grzance podany na lustrze sosu porowego oraz spagetti warzywnym
II Danie gorące
Strogonof wołowy z bułeczką czosnkowąna ciepło
III Danie gorące 
Barszcz czerwony z pieczonymi pierożkami lub krokietem
Menu dla dzieci 
 Rosół z makaronem
Złociste fileciki z kurczaka z puree ziemniaczanym
Kotlet de volaille
Chickensy z frytkami
Zimny bufet
Kompozycja pieczonych mięs: roladki drobiowe i schabowe, polędwiczki wieprzowe nadziewane morelą i śliwką
Wędliny tradycyjne: drobiowe i wieprzowe
Sery żółte i wędzone
Pasztet naszego wypieku nadziewany śliwką kalifornijską
Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Śledzie w żurawinie
Tymbaliki wieprzowe i wołowe
Sałatki: jarzynowa, gyros, tortellini, grecka, hawajska, z brokułami i makaronem penne, wiosenna (dwie do wyboru)
Sos tatarski, pieczywo, masło
Owoce
Napoje
Kawa, herbata soki, woda mineralna, napoje gazowane bez limitu
Dekoracja sali
Dekoracja sali dostosowana do aktualnych trendów i oczekiwań gości. Żywe kwiaty, pokrowce na krzesła, świece

 

ZESTAW II

Tradycyjne powitanie chlebem, solą i szampanem

Uroczysty obiad
Zupa
Krem porowy z prażonymi migdałami
Danie główne
Filet z kurczaka otulony szynką szwarcwaldzką z nutą tymianku
Roladka schabowa po królewsku z grzybami i grillowaną papryką na sosie pieczeniowym
Deser
Panna cotta z frużeliną wiśniową i lodami waniliowymi
I Danie gorące
Filet po florencku w towarzystwie ryżu, miksu sałat i sosu z pomidorów pelati
II Danie gorące
Polędwica po staropolsku zawinięta w liść kapusty z kluską śląską i sosem borowikowym
III Danie gorące
Żurek staropolski
Menu dla dzieci
 Rosół z makaronem
Złociste fileciki z kurczaka z puree ziemniaczanym
Kotlet de volaille
Chickensy z frytkami
Zimny bufet
Kompozycja pieczonych mięs: roladki drobiowe i schabowe, polędwiczki wieprzowe nadziewane morelą i śliwką
Wędliny tradycyjne: drobiowe i wieprzowe
Sery żółte i wędzone
Pasztet naszego wypieku nadziewany śliwką kalifornijską
Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Śledzie w żurawinie
Tymbaliki wieprzowe i wołowe
Sałatki: jarzynowa, gyros, tortellini, grecka, hawajska, z brokułami i makaronem penne, wiosenna (dwie do wyboru)
Sos tatarski, pieczywo, masło, owoce
Ciasto na stoły i tort weselny  w cenie zestawu
Napoje
Kawa, herbata soki, woda mineralna, napoje gazowane bez limitu
Dekoracja sali
Dekoracja sali dostosowana do aktualnych trendów i oczekiwań gości. Żywe kwiaty, pokrowce na krzesła, świece

 

ZESTAW III
Tradycyjne powitanie chlebem, solą i szampanem
Uroczysty obiad
Zupa
Krem borowikowy z kluseczkami
Danie główne
Filet z kurczaka otulony szynką szwarcwaldzką z nutą tymianku
Roladka z polędwicy wieprzowej nadziewana szpinakiem i serem camembert z sosem pieczeniowym
Deser
Gruszka gotowana w winie podana z  gałką lodów w sosie czekoladowym
I Danie gorące
Filet grillowany zapiekany z serem żółtym, serem lazur i orzechami w towarzystwie miksu sałat i risotto 
II Danie gorące
Niedźwiedzie półmiski - kompozycja pieczonych mięs (podudzia, pałeczki drobiowe po diabelsku, glazurowane żeberka, kotlety do volaille, kotlety schabowe)
III Danie gorące
Wołowina na czerwonym winie
IV Danie gorące
Barszcz czerwony z pasztecikiem w cieście francuskim
Menu dla dzieci
 Rosół z makaronem
Złociste fileciki z kurczaka z puree ziemniaczanym
Kotlet de volaille
Chickensy z frytkami
Zimny bufet
Kompozycja pieczonych mięs: roladki drobiowe i schabowe, polędwiczki wieprzowe nadziewane morelą i śliwką
Wędliny tradycyjne: drobiowe i wieprzowe
Sery żółte i wędzone
Pasztet naszego wypieku nadziewany śliwką kalifornijską
Łosoś faszerowany
Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Śledzie w żurawinie
Tymbaliki wieprzowe i wołowe
Sałatki: jarzynowa, gyros, tortellini, grecka, hawajska, z brokułami i makaronem penne, wiosenna (dwie do wyboru)
Sos tatarski, pikle, pieczywo, masło, owoce
Ciasto na stoły i tort weselny  w cenie zestawu
Napoje
Kawa, herbata soki, woda mineralna, napoje gazowane bez limitu
Dekoracja sali
Dekoracja sali dostosowana do aktualnych trendów i oczekiwań gości. Żywe kwiaty, pokrowce na krzesła, świece